miercuri, 26 noiembrie 2008

LUPTA PENTRU PLAY-OFF



26_fotbal_divizia_D.jpgDUEL... Ultimele zece etape ale ligii a IV-a vor avea loc la începutul lunii martie. Luptã strânsã în toate cele trei serii pentru obtinerea celor douã locuri care duc la play-off-ul campionatului judetean.

Odatã cu amânarea campionatului judetean de fotbal echipele aflate în lupta pentru accederea la play-off îsi fac calculele în ceea ce priveste sansele lor. În seria întâi lupta se dã între trei echipe, Autorom Pãdureni, FCM Husi si Dinamo Ari Râsesti. Echipa din Pãdureni a luat un avans de sase puncte în fata celorlalte douã candidate, cu mentiunea cã cei de la Dinamo Râsesti au un meci în minus. În seria a II-a satelitul Vasluiului conduce cu 31 de puncte, dar mai are de jucat douã meciuri oarecum dificile cu Vitis Suletea si Haiducii, meciuri care au fost amânate din diverse motive. Multim Perieni a învins pe teren propriu pe Haiducii Vaslui cu scorul de 5-1, desi initial se hotãrâse ca meciul sã fie câstigat la masa verde de oaspeti, din cauza lipsei organului de ordine. Decizia ulterior s-a schimbat, astfel cei din Perieni s-au apropiat la doar douã puncte de un loc care îi calificã la play-off, cu mentiunea cã acestia au douã meciuri în plus fatã de Haiducii. Cum multe echipe si-au amânat meciurile care au avut joia trecutã, cei de la Avântul Zãpodeni au jucat si au învins la Codãesti, iar acestia se apropie la cinci puncte de pozitia a doua. În seria a III-a lupta se duce între patru echipe, Flacãra Muntenii de Sus, Viitorul Negresti, FC Gârceni si Avântul Zãpodeni. De departe cea mai echilibratã serie este a III-a acolo unde nu mai putin de patru echipe se luptã pentru cele douã locuri care duc la play-off.

Sursa: adevarul de vaslui


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Followers

 

Orasul Husi. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com