marți, 25 noiembrie 2008

Electoratul i-a furat telefonul candidatei Tudora Veselu



tudora_veselu___murgeni__1_.jpgPÃTANIE... ELECTORALÃ S-a dus la Murgeni pentru a-i vorbit electoratului local despre proiecte europene, sansa la o educatie mai bunã si despre modalitãti de civilizare a zonei, însã, dupã ce a încercat sã fie... cât mai aproape de alegãtorii strânsi grãmadã sã o asculte, a constatat cã telefonul mobil personal i-a dispãrut! I s-a întâmplat în urmã cu douã zile candidatei Tudora Veselu, aspirantã la un fotoliu de senator în Colegiul 2 Husi - Murgeni, cea care acum, a anuntat cã oferã o recompensã de 1000 de lei celui care va putea sã îi înapoieze bunul dispãrut.

Candidata Tudora Veselu este unul dintre aspirantii la functii parlamentare care nu s-a sfiit sã strãbatã fiecare localitate a Colegiului în care doreste sã fie votat. A vrut sã aibã mai multe vizite inclusiv în orasul Murgeni, acolo unde stie cã este nevoie de multi bani pentru îmbunãtãtirea vietii localnicilor, dar si de proiecte viabile pentru reducerea infractionalitãtii. „Vreau sã mã apropii de acesti oameni, iar ei sã mã perceapã ca pe un candidat care este sincer cu ei si le vrea binele. Eu cred cã avem solutii pentru Murgeni, pentru reducerea infractionalitãtii, pentru eradicarea sãrãciei“, a anuntat înainte de aceastã vizitã, candidata din partea PRM. Ajunsã la Murgeni, împreunã cu staff-ul de campanie, avocata Veselu a vrut sã îsi punã în aplicare metoda proprie de convingere a electoratului. La Murgeni a ajuns în jurul orei 10, 00. S-a dat jos din masinã si a început sã le vorbeascã localnicilor despre planurile sale ca viitor senator. Oamenii pãreau cã o ascultã si asta, spune avocata Veselu, a bucurat-o foarte mult. Dupã aproape 2 ore de discutii însã, când a vrut sã se suie în masinã, a constatat urmãtorul fapt: telefonul mobil, de 1800 de lei, la care candidata tinea în mod deosebit, dispãruse ca prin farmec! „Nu-mi venea sã cred. Vorbisem cu oamenii si îl aveam în buzunar. Stiu sigur. Nu m-am miscat din loc si nu aveam unde sã îl pierd. Era un telefon scump. Cam 1800 de lei. Pentru mine aceastã sumã este destul de mare, ca pentru fiecare om. Era un telefon personal, în care aveam tot felul de date, numere de telefon, etc.. Cine si-a pierdut vreodatã telefonul, mã întelege“, a declarat Tudora Veselu. Candidata nu dã vina pe nimeni, ci recunoaste cã metoda proprie de „apropiere cât mai mult“ de sufletul alegãtorilor, nu functioneazã cu succes întotdeuna. „Cel putin la Murgeni, mi-a dispãrut telefonul. Nu acuz pe nimeni, dar atât de rãu îmi pare, cã aceluia care mi-l aduce, îi dau pe loc 10 milioane de lei“, a anuntat Veselu.

La Murgeni i s-a „confiscat“ telefonul, însã la Mãlusteni a fost primitã cu flori!

REPLICÃ Candidata Tudora Veselu sustine cã aceastã situatie a fost una cu totul izolatã, pe care a trãit-o în timpul campaniei prin comune si cele douã orase. „S-a întâmplat, asta este. Nu sunt supãratã pe Murgeni. Din contra. Mi-am dat seama cã în sensul acesta trebuie sã lupt. Sã reducem infractionalitatea de acolo, sã facem ceva pentru acei copii, care nu trebuie sã mai ia exemple negative de la cei mari. În alte zone a fost frumos. Cum ar fi la Mãlusteni! Am fost foarte impresionatã. Acolo vreo 30 de copilasi m-au asteptat cu flori. Cred cã sunt singurul candidat la aceste alegeri din Vaslui, asteptat cu flori. Iar asta mã bucurã si mã motiveazã“, a declarat Tudora Veselu.

Sursa: Adevarul de Vaslui

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Followers

 

Orasul Husi. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com